Lipsanen & Ruso

Lipsanen & Ruso 4 vuotta

Tänään on kulunut neljä vuotta siitä, kun Henrik kirjoitti tähän blogiin ensimmäisen kirjoituksensa. Aiheena oli Valtioepäily vs. valtiouskovaisuus. Tämä kirjoitus on blogin 389. merkintä.

Neljä vuotta on poliittiselle blogille sopiva aika uusiutua. Mielipiteemme ovat jotakuinkin ennallaan, mutta oli aika päivittää pakettia, jossa ne tarjoillaan. Jos blogin ulkoasu on kovin vanhentunut, niin vaarana on, että lukijat pitävät siellä esitettäviä ajatuksiakin sellaisina.

Uuden ulkoasun lisäksi blogilla on nyt uusi, lyhyempi osoite: lr.domnik.net. Myös joitakin uusia toimintoja on lisätty, kuten kaikki blogin merkinnät listaava arkistosivu. Myös kirjoittajien sivut on uusittu selkeämmiksi ja helppokäyttöisemmiksi.

Jotain pientä säädettävää on vielä jäljellä. Niiden hiomisesta saattaa aiheutua lyhyitä katkoksia lähipäivinä ja -öinä.

Päivitys 11.8. klo 11.58: Kirjoitin niille, joita uudistuksen tekninen puoli kiinnostaa, perusteellisemman selvityksen muutoksista Aiheita-blogin puolelle.

Keskustelu

Yhteensä 6 kommenttia ja/tai paluuviitettä kirjoitukseen “Lipsanen & Ruso 4 vuotta”

 1. Niko Lipsanen 10.8.2009 klo 7:27:

  Kaikki vanhat kuvat eivät näy. Korjataan piakkoin.

  Tuohon kommentointiboksin alle on tullut mahdollisuus tilata jatkokommentit sähköpostiin. En ole aivan varma, toimiiko se, mutta selvitellään.

 2. Esa Suominen 10.8.2009 klo 7:46:

  Hienoja muutoksia! Tämä on tasokas blogi ja näyttää skenen hiljentymisestä huolimatta pitävän puolensa. Jatkakaa!

 3. ruso 10.8.2009 klo 20:26:

  Kiitokset kuuluvat jälleen kerran Nikolle. Mun ei oo tarvinnut muuta kuin hengata mukana. Ellei noita aikoinaan tuhertamiani rumia lärvejä lasketa…

 4. ruso 10.8.2009 klo 20:29:

  ja kiitokset tietty kaikille kommentoijille. Esa oli ensimmäisiä aikoinaan ja hänen bloginsa edelleen niitä, jotka tulee miltei refleksiivisenomaisesti aina tsekattua…

 5. tuomoj 10.8.2009 klo 20:52:

  Onnittelut synttärinä. On ollut ilo lukea viimeiset vuodet.

  Keep up the good work!

 6. Niko Lipsanen 19.8.2010 klo 19:41:

  Blogin viisivuotissynttärit pääsivät menemään ohi ilman sen kummempia huomioimisia. Olisivat olleet viime viikon tiistaina.