Lipsanen & Ruso

Live Blog perjantaina

Lipsanen & Ruso bloggaavat livenä perjantaina 2.11. klo 19 alkaen. Bloggaus tapahtuu Dodon dotkoilla osoitteessa Vironkatu 5, Helsinki. Livemerkinnän aiheena on “Demokratia, markkinat ja ympäristö”.

Livebloggaus on suunnattu erityisesti tapahtumaan paikan päällä osallistuvalle yleisölle, joten tervetuloa mukaan. Tapahtumaa voi kuitenkin seurata ja keskustelua kommentoida myös tämän blogin kautta.

Pohjamateriaalina on Dodon kymmenvuotisjulistus, josta on jo aiemminkin keskusteltu tässä blogissa otsikolla Ympäristö, demokratia ja sankarit.

Dotkojen koko ohjelma on Dodon nettisivuilla. Jatkossa (tulevilla dotkoilla) on luvassa myös muita dodolaisia bloggaajia esiintymässä livenä.

Keskustelu

Yhteensä 2 kommenttia ja/tai paluuviitettä kirjoitukseen “Live Blog perjantaina”

 1. matti 30.11.2005 klo 23:35:

  En vieläkään tajua, mitä se livebloggaaminen on. Mutta ei kai tarvitse tajuta.

 2. Lipsanen 3.12.2005 klo 13:24:

  En minäkään ennen eilistä sessiota tiennyt.

  Normaalista bloggauksesta eilinen live blog eroaa ainakin siten, että blogimerkinnät blogattiin ääneen paikalla olevan yleisön edessä.

  Normaalista keskustelutilaisuudesta eilinen live blog erosi ainakin seuraavin tavoin:

  1) Käyty keskustelu blogattiin suorana nettiin.

  2) Keskustelun rytmi oli jonkin verran verkkaampi: piti välillä odotella, että kirjuri ehtii mukaan. Kommenttiin ei voinut heti kommentoida takaisin, vaan siinä oli aina pakollinen miettimistauko.

  3) Verrattuna alustaja ja yleisö -tyyppisiin keskustelutilaisuuksiin keskustelu eteni blogimaisemmin. Eli se ei ollut sitä, että yleisö kysyy ja alustajat (bloggaajat) vastaavat, vaan keskustelu etenee omille raiteilleen.

  Mielenkiintoinen kokeilu tuo oli. Erityisesti pidin niistä pakollisista miettimistauoista. Luulenpa, että ne kohottivat käydyn keskustelun tasoa.

  Dodon seuraava live blog lienee tammikuussa, silloin bloggaajana tai bloggaajina eivät kuitenkaan ole Lipsanen ja Ruso.