Lipsanen & Ruso

Seaid-kävely sunnuntaina

Seaid
Seaid-kävelijöitä Meilahdessa / Niko Lipsanen 23.7.2005

Helsingin niemen kiertävä Seaid-kävely järjestetään sunnuntaina 9.7. jo seitsemännen kerran. Samaa reittiä kesä kesältä seuratessa näkee, kuinka kaupungin rannat muuttuvat. Mukaan kannattaa toki tulla ensikertalaistenkin. Vaikka kävelyä tulee reilusti yli 30 kilometriä, niin hyvässä seurassa ja rauhallisella tahdilla matka taittuu lähes huomaamatta.

Kävelyn järjestää Dodo ry ja se lähtee liikkeelle Talinhuipulta aamulla klo 10. Mukaan voi liittyä matkan varreltakin. Lisätietoja antaa Silja Savolainen (etunimi.sukunimi@dodo.org, puh. 050 595 4611). Perille Vanhankaupunginkoskelle saavutaan kävelyvauhdista riippuen joskus illalla. Katso tarkemmat ohjeet tai kuvia ja kartta aiemmilta vuosilta ja tule mukaan kävelemään.

Kommentointitoiminto on pois käytöstä.