Lipsanen & Ruso

Megapolis 2023 ja onnelliset kaupungit

Megapolis 2023

Megapolis 2023 -kaupunkitapahtuma on Vanhalla ylioppilastalolla tämän viikon lauantaina 27.9.2008. Teemana on tänä vuonna “onnelliset kaupungit”. Kyseessä on syksyn merkittävin ympäristötapahtuma Helsingissä, joten kannattaa tulla paikalle.

Ensimmäinen pääseminaari alkaa klo 14.00, ja sen avaa New Economics Foundation -ajatuspankin hyvinvointiyksikön johtaja Nicola Steuer Lontoosta. Hänen jälkeensä puhuu muun muassa hitaan elämäntavan asiantuntija Carl Honoré Edmontonista. Toisen klo 16.30 alkavan pääseminaarin kovimmat nimet ovat entinen pormestari Enrique Peñalosa Bogotásta ja asuntoministeri Jan Vapaavuori Helsingistä.

Kirjoitin Sinivihreiden kokoomuslaisten sivuille artikkelin Curitiban ja Bogotán kaupunkisuunnittelusta etenkin Peñalosaa taustoittaakseni.

Megapolis-seminaarien ohella Vanhalla on paljon muutakin ohjelmaa ja illan päätteksi klubi. Tapahtuman järjestävät Dodo ja Oranssi.

Kommentointitoiminto on pois käytöstä.