Lipsanen & Ruso

Sinä säästät, teollisuus päästää?

Sinivihreät järjestävät tiistaina 2.12. klo 16.30–18 Eduskunnan kansalaisinfossa yleisötilaisuuden otsikolla:

Minkä minä säästän sen teollisuus tuhlaa?

Keskustelua alustaa yli-insinööri Petteri Kuuva työ- ja elinkeinoministeriöstä. Aiheina ovat energiankulutuksen ja säästämisen kokonaiskuva, teollisuuden vastuu ja rooli sekä yksilön ja kansalaistason energiansäästön merkitys.

Lämpimästi tervetuloa!

Sinivihreät on kokoomusta lähellä oleva ympäristöasioista kiinnostuneiden ihmisten verkosto.

Kansalaisinfo sijaitsee eduskunnan lisärakennuksen katutasossa (Arkadiankatu 3).

Keskustelu

Yhteensä 2 kommenttia ja/tai paluuviitettä kirjoitukseen “Sinä säästät, teollisuus päästää?”

  1. Lassi 26.11.2008 klo 19:04:

    Vaatikaa sitä Yli-Insinööriä kommentoimaan näissä ympäristöjutuissa asioita myös valtioiden välisestä kilpailukykykilpailu- näkökulmasta. Siis siitä että valtiot kilpailevat keskenään globaalin teollisuuden investoinneista. Mihin valtioihin taloudellinen toimeliaisuus kohdistuu ja mitkä valtiot jäävät etsimään rahoitusta maksettaville työttömyyskorvauksille. Minusta on tyhmää jos yksi keskustelu liittyy taloudelliseen kilpailuun ja toinen ympäristöjuttuihin mutta niitä aiheita ei käsitellä koskaan samassa keskustelussa.

    Lukisin mielelläni sitten jälkeenpäin täältä palstalta että mitenkä se Yli-Insinööri on sitten siellä puhujapöntössä kiemurrellut.

  2. Niko Lipsanen 27.11.2008 klo 0:25:

    Tuo Kansalaisinfo on siitä huono paikka, että sieltä pitää olla jo kuudelta ulkona. Pelkäänpä siksi, että ei jää aikaa kovin pitkälle keskustelulle. Mutta katsotaan, mitä siinä ehtii.

    Jotakin kirjoitusta tapahtumasta varmaankin on jälkikäteen tulossa, mutta todennäköisemmin tuonne Sinivihreiden sivuille kuin tähän blogiin.