Lipsanen & Ruso

Ei sittenkään keskustatunnelia?

Kun demarit vetivät pois tukensa keskustatunnelihankkeelta, ei sitä kaupungin suurista puolueista kannata kuin omani. Toivottavasti meilläkin tullaan järkiimme.

Suuret investoinnit yksityisautoilun edistämiseksi eivät ole enää nykypäivää. Keskustatunnelista säästyvillä sadoilla miljoonilla saa paljon enemmän aikaan kehittämällä raideyhteyksiä ja kevyen liikenteen edellytyksiä. Henkilöautoilla ei keskustaa elävöitetä.

Demarit tosin käyttäisivät tunnelirahat mieluummin “koulu-, päivähoito- sekä terveys- ja sosiaalipalveluiden kehittämiseen”, mitä se sitten ikinä tarkoittaakin. Keskustakirjastoakin havittelevat. Nuo heitot vaikuttavat halvalta populismilta. Liikenneinvestointeihin tarvitaan rahaa tulevaisuudessakin, vaikka keskustatunnelista luovuttaisiinkin. Parempi olisi kaivaa keskustan alle tunneli vaikkapa Pisara-radalle.

Kommentointitoiminto on pois käytöstä.